Gasoline Ally Indian Summer Reliability and Ranch run 2009

Lördagen den 19:e september -09

Här följer en kort historia om en fantastisk "spontancruising", uppfunnen och arrangerad av två fantastiska killar Karl-Johan & Lennart, tillhörande Orust MS.

Det började med ett samtal från en "god vänn" till mej, Hans-Åke. Har du lust att följa med på en crusing tur i morgon till Orust.  Självklart..... vem vill inte det, så här i dom sista självande dagarna av vår "åksäsong".
En sådan "jäkla" tur att jag fick frågan och att jag "snabbt som ögat" tacka ja förrrrrrrrrr vilket fantastiskt väder och vilken utflyckt det blev.
Vi började resan här hemma i Landvetter strax efter kl. 9 på förmiddagen, lördagen den 19:e september och var hemma igen efter "si så där" 30mils crusing, halv sju på kvällen.
Vilken underbart fantastisk dag åååååååå vad mycket fina bilar och härliga mäniskor. Ja vilken lyckad utflykt det blev, häng med här, du som missade det hela, eller för dej som var med, för att återuppleva.
Tack till alla som var med och "speciellt" till Lennart & Karl-Johan och medarrangörer.

🙃/Kenne & Gunilla.

Klicka på boken och sidorna för att vända blad:
Din "Flash"-spelare behöver uppgraderas

För att se denna sida kan du Klicka här för att hämta den senaste versionen av "Flash" från Adobe. När installationen är klar kan du återvända hit och se sidan.

Om du ser det här meddelandet även om du har uppgraderat Flash så prova att stänga alla Internet Explorer-fönster, starta om och återvänd till den här sidan.

Du kan också klicka här för att se bilderboken utan att hämta Flash, men det kan hända att det inte ser ut som det ska.

Senaste kommentarer

04.09 | 19:03

Vilken härlig söndag det blev! Kalasväder, gofika, gott folk och glada hundar

28.08 | 09:08

Regnigt och blött, men sååå himla trevlig utflykt till Rävlanda igår

08.07 | 09:58

Hej och tack snälla för en härlig torsdag em/kväll med cruising till Kungälv fvb Lerjedalens GK och fika. Mkt nytt för oss men vi stormtrivs! Go Helg på er!

08.04 | 16:33

Är det några som har fått vaccinet väntar ännu känner bara 8st