Välkommen in !

Mullergaraget ligger i Rävlanda och är ett mycket trevligt och välutrustat hobbygarage på ca: 130 kvadratmeter, plus ett fikarum och lagerutrymme. Garaget ligger i ett litet industriområde med bra väg ända fram till porten, inga grusvägar kilometervis ut i skogen. Garaget innehåller det mesta man kan önska sej. Varmt, ljust med kanon fint golv, gott om 220v / 380v uttag, massor av tryckluftsanslut. och varm och kallt vatten. Övrig utrustning så som fyrpelar lyft 3,5 ton, blästerskåp, arbetsbänkar, oljebytutrustning mm. Garaget är larmat med kameraövervakat.

NU KIKAR VI IN !!!!!

Verkstads vy med fyrpelarlyften.
Smådelstvätt, arbetsbänk etc.
Blästerskåp.
Rejäl bra port.
Musik.....självklart........inget mullergarage utan Rock and Roll !!!!
Här går man in till lager och fikarum. "Be Nice Or Go Away"
Del av fikarummet
Mer fikarum, ljust och frächt.
Gemensamt lagerutrymme.
Annan vinkel.
På väg ut !!

Tack för titten och som jag skrev tidigare. Första söndagen i ny månad håller vi "öppet hus" i mullergaraget. Då är du välkommen upp på en fika men du har också möjlighet att fixa lite med bilen om du känner för det. Kanske behöver du rundsmörja, byta olja, justera bromsar eller gör va f-n du vill🙂. Tvätta går också bra, eller gör inget, men fika kan du väl😠.

Hur som helst !!!!! VÄLKOMMEN !!!!!

 

Senaste kommentarer

04.09 | 19:03

Vilken härlig söndag det blev! Kalasväder, gofika, gott folk och glada hundar

28.08 | 09:08

Regnigt och blött, men sååå himla trevlig utflykt till Rävlanda igår

08.07 | 09:58

Hej och tack snälla för en härlig torsdag em/kväll med cruising till Kungälv fvb Lerjedalens GK och fika. Mkt nytt för oss men vi stormtrivs! Go Helg på er!

08.04 | 16:33

Är det några som har fått vaccinet väntar ännu känner bara 8st